Floorballwinkel

Floorballwinkel kun je vinden aan de Waterland 10 in Groningen.

Meer informatie over Floorballwinkel in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Floorballwinkel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Floorballwinkel in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Floorballwinkel vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Floorballwinkel in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Floorballwinkel ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Waterland 10 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 57290987, of door te mailen via de website: http://www.floorballwinkel.com/

Hoe kom je bij Floorballwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Floorballwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Floorballwinkel

Bezoekers bekeken ook