Delftsche Studenten Hockey Club

Delftsche Studenten Hockey Club kun je vinden aan de Technische Universiteit Delft, Mekelweg 8 in Delft.

Meer informatie over Delftsche Studenten Hockey Club in Delft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Delftsche Studenten Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Delftsche Studenten Hockey Club in Delft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Delftsche Studenten Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Delftsche Studenten Hockey Club in Delft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Delftsche Studenten Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Technische Universiteit Delft, Mekelweg 8 in Delft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://dshc.nl/

Hoe kom je bij Delftsche Studenten Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delftsche Studenten Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Delftsche Studenten Hockey Club

Bezoekers bekeken ook