H.C.C. Groen-Geel

H.C.C. Groen-Geel kun je vinden aan de Buurtweg 122 in Wassenaar.

Meer informatie over H.C.C. Groen-Geel in Wassenaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wassenaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is H.C.C. Groen-Geel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, H.C.C. Groen-Geel in Wassenaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is H.C.C. Groen-Geel vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is H.C.C. Groen-Geel in Wassenaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over H.C.C. Groen-Geel ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Buurtweg 122 in Wassenaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 517 9371, of door te mailen via de website: http://www.groengeel.nl/

Hoe kom je bij H.C.C. Groen-Geel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.C.C. Groen-Geel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. H.C.C. Groen-Geel

Bezoekers bekeken ook