MHC Alliance

MHC Alliance kun je vinden aan de Sportparklaan 8 in Heemstede.

Meer informatie over MHC Alliance in Heemstede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heemstede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Alliance wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Alliance in Heemstede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Alliance vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Alliance in Heemstede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Alliance ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportparklaan 8 in Heemstede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 528 5877, of door te mailen via de website: http://www.mhc-alliance.nl/

Hoe kom je bij MHC Alliance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Alliance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Alliance

Bezoekers bekeken ook