B.H.V. Push

B.H.V. Push kun je vinden aan de Nieuwe Inslag 97 in Breda.

Meer informatie over B.H.V. Push in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is B.H.V. Push wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, B.H.V. Push in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is B.H.V. Push vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is B.H.V. Push in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over B.H.V. Push ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Nieuwe Inslag 97 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 521 3637, of door te mailen via de website: https://www.push.nl/

Hoe kom je bij B.H.V. Push? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.H.V. Push het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. B.H.V. Push

Bezoekers bekeken ook