Derby

Derby kun je vinden aan de Middellijn 3 in Zwijndrecht.

Meer informatie over Derby in Zwijndrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwijndrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Derby wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Derby in Zwijndrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Derby vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Derby in Zwijndrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Derby ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Middellijn 3 in Zwijndrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 78 610 0208, of door te mailen via de website: http://www.hcderby.nl/

Hoe kom je bij Derby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Derby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Derby

Bezoekers bekeken ook