Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux"

Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" kun je vinden aan de Kooikersweg in Vlaardingen.

Meer informatie over Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" in Vlaardingen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vlaardingen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" in Vlaardingen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" in Vlaardingen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Kooikersweg in Vlaardingen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 475 0152, of door te mailen via de website: https://www.vmhc-pollux.nl/site/default.asp

Hoe kom je bij Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlaardingse Mixed Hockey Club "Pollux" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Vlaardingse Mixed Hockey Club “Pollux”

Bezoekers bekeken ook