Hockeyclub Cranendonck

Hockeyclub Cranendonck kun je vinden aan de De Romrijten 8 in Maarheeze.

Meer informatie over Hockeyclub Cranendonck in Maarheeze

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarheeze of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Cranendonck wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Cranendonck in Maarheeze is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Cranendonck vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Cranendonck in Maarheeze meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Cranendonck ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Romrijten 8 in Maarheeze. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 495 594 263, of door te mailen via de website: http://www.hccranendonck.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Cranendonck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Cranendonck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Cranendonck

Bezoekers bekeken ook