Hockeyclub Overbetuwe - HCOB

Hockeyclub Overbetuwe - HCOB kun je vinden aan de De Pas 2 in Elst.

Meer informatie over Hockeyclub Overbetuwe - HCOB in Elst

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Elst of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Overbetuwe - HCOB wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Overbetuwe - HCOB in Elst is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Overbetuwe - HCOB vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Overbetuwe - HCOB in Elst meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Overbetuwe - HCOB ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Pas 2 in Elst. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 481 351 195, of door te mailen via de website: http://www.hcob.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Overbetuwe - HCOB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Overbetuwe - HCOB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Overbetuwe – HCOB

Bezoekers bekeken ook