Hockey Club Klein Zwitserland

Hockey Club Klein Zwitserland kun je vinden aan de Klatteweg 113 in Den Haag.

Meer informatie over Hockey Club Klein Zwitserland in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Klein Zwitserland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Klein Zwitserland in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Klein Zwitserland vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Klein Zwitserland in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Klein Zwitserland ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Klatteweg 113 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 354 4264, of door te mailen via de website: https://www.kleinzwitserland.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Klein Zwitserland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Klein Zwitserland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Klein Zwitserland

Bezoekers bekeken ook