HockeyDirect store Den Bosch

HockeyDirect store Den Bosch kun je vinden aan de Sint Teunislaan 68 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over HockeyDirect store Den Bosch in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HockeyDirect store Den Bosch wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HockeyDirect store Den Bosch in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HockeyDirect store Den Bosch vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HockeyDirect store Den Bosch in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HockeyDirect store Den Bosch ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Sint Teunislaan 68 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 200 016, of door te mailen via de website: https://www.hockeydirect.nl/

Hoe kom je bij HockeyDirect store Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HockeyDirect store Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HockeyDirect store Den Bosch

Bezoekers bekeken ook