Only Friends Utrecht

Only Friends Utrecht kun je vinden aan de Rembrandtkade 10 in Utrecht.

Meer informatie over Only Friends Utrecht in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Only Friends Utrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Only Friends Utrecht in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Only Friends Utrecht vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Only Friends Utrecht in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Only Friends Utrecht ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Rembrandtkade 10 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 256 1549, of door te mailen via de website: http://onlyfriendsutrecht.nl/

Hoe kom je bij Only Friends Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Only Friends Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Only Friends Utrecht

Bezoekers bekeken ook