De Kieviten

De Kieviten kun je vinden aan de Dr. Mansveltkade 11 in Wassenaar.

Meer informatie over De Kieviten in Wassenaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wassenaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Kieviten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Kieviten in Wassenaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Kieviten vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Kieviten in Wassenaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Kieviten ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Dr. Mansveltkade 11 in Wassenaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 220 9005, of door te mailen via de website: http://www.kieviten.nl/

Hoe kom je bij De Kieviten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kieviten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Kieviten

Bezoekers bekeken ook