Oosterhaven Sport

Oosterhaven Sport kun je vinden aan de Oosterkade 4 in Groningen.

Meer informatie over Oosterhaven Sport in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Oosterhaven Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Oosterhaven Sport in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Oosterhaven Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Oosterhaven Sport in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Oosterhaven Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Oosterkade 4 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 314 0892, of door te mailen via de website: http://www.oosterhavensport.nl/

Hoe kom je bij Oosterhaven Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oosterhaven Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Oosterhaven Sport

Bezoekers bekeken ook