Goese Mixed Hockey Club

Goese Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Westhavendijk 70 in Wilhelminadorp.

Meer informatie over Goese Mixed Hockey Club in Wilhelminadorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wilhelminadorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Goese Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Goese Mixed Hockey Club in Wilhelminadorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Goese Mixed Hockey Club vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Goese Mixed Hockey Club in Wilhelminadorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Goese Mixed Hockey Club ? Je kunt de Club bezoeken op Westhavendijk 70 in Wilhelminadorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 320 510 689, of door te mailen via de website: https://www.hockeygoes.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=contact_adresgegevens

Hoe kom je bij Goese Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goese Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Goese Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook