Erfgooiers Business Club

Erfgooiers Business Club kun je vinden aan de Eemnesserweg 33a in Laren.

Meer informatie over Erfgooiers Business Club in Laren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Laren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Erfgooiers Business Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Erfgooiers Business Club in Laren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Erfgooiers Business Club vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Erfgooiers Business Club in Laren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Erfgooiers Business Club ? Je kunt de Club bezoeken op Eemnesserweg 33a in Laren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://erfgooiersbc.nl/

Hoe kom je bij Erfgooiers Business Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erfgooiers Business Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Erfgooiers Business Club

Bezoekers bekeken ook