Stichting Hockey Promotions

Stichting Hockey Promotions kun je vinden aan de Zeemanweg 5 in Haren.

Meer informatie over Stichting Hockey Promotions in Haren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Hockey Promotions wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Hockey Promotions in Haren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Hockey Promotions vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Hockey Promotions in Haren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Hockey Promotions ? Je kunt de Club bezoeken op Zeemanweg 5 in Haren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Stichting Hockey Promotions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Hockey Promotions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Hockey Promotions

Bezoekers bekeken ook