Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum

Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum kun je vinden aan de Sportlaan 7 in Cuijk.

Meer informatie over Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum in Cuijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Cuijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum in Cuijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum in Cuijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 7 in Cuijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 485 314 574, of door te mailen via de website: http://www.civicum.nl/

Hoe kom je bij Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Cuijkse Mixed Hockeyclub Civicum

Bezoekers bekeken ook