Meppeler Hockey Vereniging

Meppeler Hockey Vereniging kun je vinden aan de Sportpark Koedijkslanden in Meppel.

Meer informatie over Meppeler Hockey Vereniging in Meppel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Meppel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Meppeler Hockey Vereniging wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Meppeler Hockey Vereniging in Meppel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Meppeler Hockey Vereniging vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Meppeler Hockey Vereniging in Meppel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Meppeler Hockey Vereniging ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Sportpark Koedijkslanden in Meppel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 522 256 228, of door te mailen via de website: http://www.meppelerhv.nl/

Hoe kom je bij Meppeler Hockey Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meppeler Hockey Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Meppeler Hockey Vereniging

Bezoekers bekeken ook