Han Kluppel veld

Han Kluppel veld kun je vinden aan de Roderweg 2 in Roden.

Meer informatie over Han Kluppel veld in Roden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Roden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Han Kluppel veld wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Han Kluppel veld in Roden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Han Kluppel veld vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Han Kluppel veld in Roden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Han Kluppel veld ? Je kunt de Stadion bezoeken op Roderweg 2 in Roden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 501 6397, of door te mailen via de website: http://www.mhcroden.nl/

Hoe kom je bij Han Kluppel veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Han Kluppel veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Han Kluppel veld

Bezoekers bekeken ook