Schaerweijde Hockeyveld

Schaerweijde Hockeyveld kun je vinden aan de Krakelingweg 5 in Zeist.

Meer informatie over Schaerweijde Hockeyveld in Zeist

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zeist of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Schaerweijde Hockeyveld wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Schaerweijde Hockeyveld in Zeist is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Schaerweijde Hockeyveld vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Schaerweijde Hockeyveld in Zeist meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Schaerweijde Hockeyveld ? Je kunt de Stadion bezoeken op Krakelingweg 5 in Zeist. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 692 0272, of door te mailen via de website: https://www.schaerweijde.nl/site/default.asp

Hoe kom je bij Schaerweijde Hockeyveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaerweijde Hockeyveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Schaerweijde Hockeyveld

Bezoekers bekeken ook