IJssportcentrum Tilburg

IJssportcentrum Tilburg kun je vinden aan de Stappegoorweg 3 in Tilburg.

Meer informatie over IJssportcentrum Tilburg in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJssportcentrum Tilburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJssportcentrum Tilburg in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJssportcentrum Tilburg vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJssportcentrum Tilburg in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJssportcentrum Tilburg ? Je kunt de Stadion bezoeken op Stappegoorweg 3 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 583 6100, of door te mailen via de website: http://www.sportintilburg.nl/

Hoe kom je bij IJssportcentrum Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJssportcentrum Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJssportcentrum Tilburg

Bezoekers bekeken ook