Wagener Stadion

Wagener Stadion kun je vinden aan de Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen.

Meer informatie over Wagener Stadion in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Wagener Stadion wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Wagener Stadion in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Wagener Stadion vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Wagener Stadion in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Wagener Stadion ? Je kunt de Stadion bezoeken op Nieuwe Kalfjeslaan 18 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.knhb.nl/over-knhb/wagener-stadion

Hoe kom je bij Wagener Stadion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wagener Stadion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Wagener Stadion

Bezoekers bekeken ook