Thialf

Thialf kun je vinden aan de Pim Mulierlaan 1 in Heerenveen.

Meer informatie over Thialf in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Thialf wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Thialf in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Thialf vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Thialf in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Thialf ? Je kunt de Stadion bezoeken op Pim Mulierlaan 1 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 637 700, of door te mailen via de website: https://thialf.nl/

Hoe kom je bij Thialf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thialf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Thialf

Bezoekers bekeken ook