Sportpark Kollenberg

Sportpark Kollenberg kun je vinden aan de Sportpark Kollenberg in Nuth.

Meer informatie over Sportpark Kollenberg in Nuth

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nuth of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark Kollenberg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark Kollenberg in Nuth is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark Kollenberg vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark Kollenberg in Nuth meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark Kollenberg ? Je kunt de Stadion bezoeken op Sportpark Kollenberg in Nuth. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 45 524 1530, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportpark Kollenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Kollenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark Kollenberg

Bezoekers bekeken ook