Schouten Zekerheid Stadion

Schouten Zekerheid Stadion kun je vinden aan de Hazelaarweg 2 in Rotterdam.

Meer informatie over Schouten Zekerheid Stadion in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Schouten Zekerheid Stadion wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Stadion is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Schouten Zekerheid Stadion in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Stadion om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Schouten Zekerheid Stadion vooral een Stadion waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Schouten Zekerheid Stadion in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Schouten Zekerheid Stadion ? Je kunt de Stadion bezoeken op Hazelaarweg 2 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 465 1664, of door te mailen via de website: http://www.hcrotterdam.com/

Hoe kom je bij Schouten Zekerheid Stadion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schouten Zekerheid Stadion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Schouten Zekerheid Stadion

Bezoekers bekeken ook