HC Grave

HC Grave kun je vinden aan de Stoottroepenweg 2 in Velp.

Meer informatie over HC Grave in Velp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Velp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Grave wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Grave in Velp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Grave vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Grave in Velp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Grave ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Stoottroepenweg 2 in Velp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 486 475 606, of door te mailen via de website: http://www.hcgrave.nl/

Hoe kom je bij HC Grave? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Grave het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Grave

Bezoekers bekeken ook