Almeerse Hockey Club

Almeerse Hockey Club kun je vinden aan de Klein-Brandt Sportpark, Tuinkruidenpad 4 in Almere.

Meer informatie over Almeerse Hockey Club in Almere

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almere of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Almeerse Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Almeerse Hockey Club in Almere is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Almeerse Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Almeerse Hockey Club in Almere meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Almeerse Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Klein-Brandt Sportpark, Tuinkruidenpad 4 in Almere. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 36 533 0031, of door te mailen via de website: http://almeersehockeyclub.nl/

Hoe kom je bij Almeerse Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almeerse Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Almeerse Hockey Club

Bezoekers bekeken ook