HC Oirschot

HC Oirschot kun je vinden aan de Koningshof 9A in Oirschot.

Meer informatie over HC Oirschot in Oirschot

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oirschot of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Oirschot wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Oirschot in Oirschot is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Oirschot vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Oirschot in Oirschot meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Oirschot ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Koningshof 9A in Oirschot. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 499 571 889, of door te mailen via de website: http://www.hcoirschot.nl/

Hoe kom je bij HC Oirschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Oirschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Oirschot

Bezoekers bekeken ook