Hockey Vereniging Meerssen

Hockey Vereniging Meerssen kun je vinden aan de Heiveld 3 in Bunde.

Meer informatie over Hockey Vereniging Meerssen in Bunde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bunde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Vereniging Meerssen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Vereniging Meerssen in Bunde is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Vereniging Meerssen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Vereniging Meerssen in Bunde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Vereniging Meerssen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Heiveld 3 in Bunde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 364 3155, of door te mailen via de website: http://www.hvmeerssen.nl/

Hoe kom je bij Hockey Vereniging Meerssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Vereniging Meerssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Vereniging Meerssen

Bezoekers bekeken ook