BHC Overbos

BHC Overbos kun je vinden aan de Van Loenenlaan 3 in Beverwijk.

Meer informatie over BHC Overbos in Beverwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Beverwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is BHC Overbos wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, BHC Overbos in Beverwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is BHC Overbos vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is BHC Overbos in Beverwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over BHC Overbos ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Loenenlaan 3 in Beverwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 251 235 969, of door te mailen via de website: http://www.bhcoverbos.nl/

Hoe kom je bij BHC Overbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BHC Overbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. BHC Overbos

Bezoekers bekeken ook