Hockey Club Liberty

Hockey Club Liberty kun je vinden aan de Alexander, Alexanderstraat 3 in Dongen.

Meer informatie over Hockey Club Liberty in Dongen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dongen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Liberty wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Liberty in Dongen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Liberty vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Liberty in Dongen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Liberty ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Alexander, Alexanderstraat 3 in Dongen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 312 212, of door te mailen via de website: http://www.mhc-liberty.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Liberty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Liberty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Liberty

Bezoekers bekeken ook