HC 's-Hertogenbosch

HC 's-Hertogenbosch kun je vinden aan de Oosterplasweg 35 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over HC 's-Hertogenbosch in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC 's-Hertogenbosch wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC 's-Hertogenbosch in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC 's-Hertogenbosch vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC 's-Hertogenbosch in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC 's-Hertogenbosch ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Oosterplasweg 35 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 899 9555, of door te mailen via de website: https://hcdenbosch.nl/

Hoe kom je bij HC 's-Hertogenbosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC 's-Hertogenbosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC ‘s-Hertogenbosch

Bezoekers bekeken ook