Mixed Hockeyclub Woerden

Mixed Hockeyclub Woerden kun je vinden aan de Waardsedijk 35 in Woerden.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub Woerden in Woerden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Woerden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockeyclub Woerden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockeyclub Woerden in Woerden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockeyclub Woerden vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockeyclub Woerden in Woerden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockeyclub Woerden ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Waardsedijk 35 in Woerden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 348 412 242, of door te mailen via de website: http://www.mhcwoerden.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub Woerden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub Woerden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockeyclub Woerden

Bezoekers bekeken ook