HC Nova

HC Nova kun je vinden aan de Stadionbaan 38 in Heerlen.

Meer informatie over HC Nova in Heerlen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerlen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Nova wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Nova in Heerlen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Nova vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Nova in Heerlen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Nova ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Stadionbaan 38 in Heerlen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 45 541 6999, of door te mailen via de website: http://www.hcnova.nl/

Hoe kom je bij HC Nova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Nova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Nova

Bezoekers bekeken ook