Mixed Hockey Club Amstelveen

Mixed Hockey Club Amstelveen kun je vinden aan de Startbaan 9 in Amstelveen.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Amstelveen in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Amstelveen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Amstelveen in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Amstelveen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Amstelveen in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Amstelveen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Startbaan 9 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 641 3489, of door te mailen via de website: http://www.mhc-amstelveen.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Amstelveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Amstelveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Amstelveen

Bezoekers bekeken ook