Highland Hockey

Highland Hockey kun je vinden aan de Anemoonplantsoen 11 in Berkel en Rodenrijs.

Meer informatie over Highland Hockey in Berkel en Rodenrijs

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Berkel en Rodenrijs of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Highland Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Highland Hockey in Berkel en Rodenrijs is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Highland Hockey vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Highland Hockey in Berkel en Rodenrijs meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Highland Hockey ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Anemoonplantsoen 11 in Berkel en Rodenrijs. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 29274449, of door te mailen via de website: http://highlandhockey.nl/

Hoe kom je bij Highland Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Highland Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Highland Hockey

Bezoekers bekeken ook