Hockey Academie

Hockey Academie kun je vinden aan de Spoorzicht, Haverstraat 71 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Hockey Academie in Nieuw-Vennep

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuw-Vennep of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Academie wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Academie in Nieuw-Vennep is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Academie vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Academie in Nieuw-Vennep meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Academie ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Spoorzicht, Haverstraat 71 in Nieuw-Vennep. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://hockeyacademie.nl/

Hoe kom je bij Hockey Academie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Academie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Academie

Bezoekers bekeken ook