HockeyMonkeys

HockeyMonkeys kun je vinden aan de Van Swietenstraat 96 in Den Haag.

Meer informatie over HockeyMonkeys in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HockeyMonkeys wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HockeyMonkeys in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HockeyMonkeys vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HockeyMonkeys in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HockeyMonkeys ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Swietenstraat 96 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 52595978, of door te mailen via de website: https://www.hockeymonkeys.nl/

Hoe kom je bij HockeyMonkeys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HockeyMonkeys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HockeyMonkeys

Bezoekers bekeken ook