MHC Bommelerwaard

MHC Bommelerwaard kun je vinden aan de Van Heemstraweg-West 29 in Zaltbommel.

Meer informatie over MHC Bommelerwaard in Zaltbommel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zaltbommel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Bommelerwaard wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Bommelerwaard in Zaltbommel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Bommelerwaard vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Bommelerwaard in Zaltbommel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Bommelerwaard ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Heemstraweg-West 29 in Zaltbommel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 41644866, of door te mailen via de website: http://www.mhc-bommelerwaard.nl/

Hoe kom je bij MHC Bommelerwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Bommelerwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Bommelerwaard

Bezoekers bekeken ook