Hockey-Club Boekel

Hockey-Club Boekel kun je vinden aan de Waterval 1 in Boekel.

Meer informatie over Hockey-Club Boekel in Boekel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Boekel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey-Club Boekel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey-Club Boekel in Boekel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey-Club Boekel vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey-Club Boekel in Boekel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey-Club Boekel ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Waterval 1 in Boekel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 324 454, of door te mailen via de website: http://www.hcboekel.nl/

Hoe kom je bij Hockey-Club Boekel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey-Club Boekel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey-Club Boekel

Bezoekers bekeken ook