V.M.H.C. Cartouche

V.M.H.C. Cartouche kun je vinden aan de Van Ruysdaellaan 3A in Leidschendam.

Meer informatie over V.M.H.C. Cartouche in Leidschendam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leidschendam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is V.M.H.C. Cartouche wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, V.M.H.C. Cartouche in Leidschendam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is V.M.H.C. Cartouche vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is V.M.H.C. Cartouche in Leidschendam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over V.M.H.C. Cartouche ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Ruysdaellaan 3A in Leidschendam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 387 0352, of door te mailen via de website: http://www.hc-cartouche.nl/

Hoe kom je bij V.M.H.C. Cartouche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.M.H.C. Cartouche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. V.M.H.C. Cartouche

Bezoekers bekeken ook