Hockey Club Druten

Hockey Club Druten kun je vinden aan de De Gelenberg 10 in Afferden.

Meer informatie over Hockey Club Druten in Afferden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Afferden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Druten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Druten in Afferden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Druten vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Druten in Afferden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Druten ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Gelenberg 10 in Afferden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 23216198, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubdruten.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Druten

Bezoekers bekeken ook