Hockey-Club "De Hondsrug"

Hockey-Club "De Hondsrug" kun je vinden aan de De Klencke 32a in Zuidlaren.

Meer informatie over Hockey-Club "De Hondsrug" in Zuidlaren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zuidlaren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey-Club "De Hondsrug" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey-Club "De Hondsrug" in Zuidlaren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey-Club "De Hondsrug" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey-Club "De Hondsrug" in Zuidlaren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey-Club "De Hondsrug" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Klencke 32a in Zuidlaren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 409 2526, of door te mailen via de website: http://www.hcdehondsrug.nl/

Hoe kom je bij Hockey-Club "De Hondsrug"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey-Club "De Hondsrug" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockey-Club “De Hondsrug”

Bezoekers bekeken ook