R.H.V. Leonidas

R.H.V. Leonidas kun je vinden aan de Toepad 95 in Rotterdam.

Meer informatie over R.H.V. Leonidas in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is R.H.V. Leonidas wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, R.H.V. Leonidas in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is R.H.V. Leonidas vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is R.H.V. Leonidas in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over R.H.V. Leonidas ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Toepad 95 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 411 1194, of door te mailen via de website: http://www.leonidas.nl/

Hoe kom je bij R.H.V. Leonidas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.H.V. Leonidas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. R.H.V. Leonidas

Bezoekers bekeken ook