Loenense Mixed Hockey Club

Loenense Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Rijksstraatweg 182 in Loenen aan de Vecht.

Meer informatie over Loenense Mixed Hockey Club in Loenen aan de Vecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Loenen aan de Vecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Loenense Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Loenense Mixed Hockey Club in Loenen aan de Vecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Loenense Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Loenense Mixed Hockey Club in Loenen aan de Vecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Loenense Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Rijksstraatweg 182 in Loenen aan de Vecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 23598421, of door te mailen via de website: http://www.loenensemhc.nl/

Hoe kom je bij Loenense Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loenense Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Loenense Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook