H.M.H.C. Saxenburg

H.M.H.C. Saxenburg kun je vinden aan de Boerhaavelaan 47 in Haarlem.

Meer informatie over H.M.H.C. Saxenburg in Haarlem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haarlem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is H.M.H.C. Saxenburg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, H.M.H.C. Saxenburg in Haarlem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is H.M.H.C. Saxenburg vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is H.M.H.C. Saxenburg in Haarlem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over H.M.H.C. Saxenburg ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Boerhaavelaan 47 in Haarlem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 533 6633, of door te mailen via de website: https://www.saxenburg.nl/site/Default.asp

Hoe kom je bij H.M.H.C. Saxenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.M.H.C. Saxenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. H.M.H.C. Saxenburg

Bezoekers bekeken ook