Hockey Club HCQZ

Hockey Club HCQZ kun je vinden aan de Staddijk 33 in Nijmegen.

Meer informatie over Hockey Club HCQZ in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club HCQZ wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club HCQZ in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club HCQZ vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club HCQZ in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club HCQZ ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Staddijk 33 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 344 1248, of door te mailen via de website: http://www.hcqz.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club HCQZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club HCQZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club HCQZ

Bezoekers bekeken ook