Maarssense Hockeyvereniging (MHV)

Maarssense Hockeyvereniging (MHV) kun je vinden aan de Oostwaard 32 in Maarssen.

Meer informatie over Maarssense Hockeyvereniging (MHV) in Maarssen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarssen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Maarssense Hockeyvereniging (MHV) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Maarssense Hockeyvereniging (MHV) in Maarssen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Maarssense Hockeyvereniging (MHV) vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Maarssense Hockeyvereniging (MHV) in Maarssen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Maarssense Hockeyvereniging (MHV) ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Oostwaard 32 in Maarssen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 346 573 300, of door te mailen via de website: https://www.mhvmaarssen.nl/

Hoe kom je bij Maarssense Hockeyvereniging (MHV)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maarssense Hockeyvereniging (MHV) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Maarssense Hockeyvereniging (MHV)

Bezoekers bekeken ook