Maestrichtse Studenten Hockey Club

Maestrichtse Studenten Hockey Club kun je vinden aan de Discusworp 10 in Maastricht.

Meer informatie over Maestrichtse Studenten Hockey Club in Maastricht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maastricht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Maestrichtse Studenten Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Maestrichtse Studenten Hockey Club in Maastricht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Maestrichtse Studenten Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Maestrichtse Studenten Hockey Club in Maastricht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Maestrichtse Studenten Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Discusworp 10 in Maastricht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 30140240, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Maestrichtse Studenten Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maestrichtse Studenten Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Maestrichtse Studenten Hockey Club

Bezoekers bekeken ook